Przepis i sposób przygotowania na: Meksykańska
Kroki postępowania
![Krok 1 - Meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanska3-2.jpg)
![Krok 2 - Meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanska4-2.jpg)
![Krok 3 - Meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanska5-2.jpg)
![Krok 4 - Meksykańska foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/meksykanska2-2.jpg)
kukurydza w puszce | 1 mała |
fasola czerwona z puszki | 1 mała |
groszek konserwowy | 4 łyżki |
mięso mielone | 25 dag |
cebula | 1 średnia |
tłuszcz do smażenia | 2-3 łyżki |
wywar drobiowo-wołowy | 100 ml esencjonalnego |
Kucharek meksykańska | |
czosnek | 2-3 duży ząbek |
pieprz kolorowy | |
nachos | |
pomidor | 2 z bazylią w puszce |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: