Przepis i sposób przygotowania na: Odwrócony jabłecznik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Odwrócony jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-jablecznik1-2.jpg)
![Krok 2 - Odwrócony jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-jablecznik2-2.jpg)
![Krok 3 - Odwrócony jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-jablecznik3-2.jpg)
![Krok 4 - Odwrócony jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-jablecznik4-2.jpg)
![Krok 5 - Odwrócony jabłecznik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/odwrocony-jablecznik0-2.jpg)
masło | 1 łyżka |
jabłka prażone | ok.1/2 kg |
palma | 100 gram |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
mąka kukurydziana | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | 30 gram |
jajko | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: