Przepis i sposób przygotowania na: Babeczkowe lilie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczkowe lilie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowe-lilie1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczkowe lilie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowe-lilie2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczkowe lilie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowe-lilie3-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczkowe lilie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowe-lilie4-2.jpg)
![Krok 5 - Babeczkowe lilie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowe-lilie0-2.jpg)
mąka | 2,5 szklanki |
cukier | 0,5 szklanki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
margaryna | 250 g |
śmietana | 2 łyżki |
śmietana kremówka | 2 łyżki |
margaryna | 15 g |
płatki migdałowe | do smaku |
jadalne perełki | do smaku |
kajmak | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: