Przepis i sposób przygotowania na: Trdlo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Trdlo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/trdlo5-2.jpg)
![Krok 2 - Trdlo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/trdlo1-2.jpg)
![Krok 3 - Trdlo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/trdlo2-2.jpg)
![Krok 4 - Trdlo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/trdlo3-2.jpg)
![Krok 5 - Trdlo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/trdlo4-2.jpg)
* Najlepiej smakują letnie :)
![Krok 6 - Trdlo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/trdlo0-2.jpg)
CIASTO | |
mąka | 500 g |
jajko | 2 sztuki |
drożdże | 50 g |
margaryna | 0,5 kostki |
cukier | 0,5 szklanki |
mleko letnie | 200 ml |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
sól | szczypta |
POSYPKA | |
białko | 1 sztuka |
cukier biały | 0,5 szklanki |
cukiet trzcinowy | 0,5 szklanki |
cynamon | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: