Przepis i sposób przygotowania na: Ule orzechowe i kokosowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ule orzechowe i kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ule-orzechowe-i-kokosowe1-2.jpg)
Kokos, cukier puder i 2 białka zmiksować razem.
![Krok 2 - Ule orzechowe i kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ule-orzechowe-i-kokosowe2-2.jpg)
Masło i cukier puder miksujemy na puszystą masę na koniec dodajemy sok pomarańczowy i spirytus.
![Krok 3 - Ule orzechowe i kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ule-orzechowe-i-kokosowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ule orzechowe i kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ule-orzechowe-i-kokosowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ule orzechowe i kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ule-orzechowe-i-kokosowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ule orzechowe i kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ule-orzechowe-i-kokosowe0-2.jpg)
cukier puder | 200 g |
białko | 1 szt |
masło | 125 g |
cukier puder | 150 g |
sok z pomarańczy | 50 ml |
spirytus | 50 ml |
żółtko jajek | 3 szt |
andrut | |
orzechy włoskie | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: