Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku III, odc. 2: Spaghetti bolognese
Jak się robi spaghetti bolognese? Odpowiedź na to pytanie nie jest jednoznaczna, bo ilu kucharzy, tyle przepisów na spaghetti bolognese. Ten przepis Doradcy Smaku, uwzględnia trzy rodzaje mięsa: mielone wołowe, wieprzowe oraz wątróbkę drobiową, dzięki czemu całe danie jest niezwykle aromatyczne. Dodatek marchewki i selera naciowego przypomina przepis na sos ragu, niezwykle popularny we włoskich domach, ale to spaghetti bolognese przygotowuje sie zdecydowanie szybciej (bez konieczności długotrwałego gotowania). Jak się robi spaghetti bolognese? Przeczytajcie w opisie poniżej!
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku III, odc. 2: Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-2-spaghetti-bolognese1-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku III, odc. 2: Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-2-spaghetti-bolognese2-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku III, odc. 2: Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-2-spaghetti-bolognese3-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku III, odc. 2: Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-2-spaghetti-bolognese4-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku III, odc. 2: Spaghetti bolognese foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-iii-odc.-2-spaghetti-bolognese5-2.jpg)