Przepis i sposób przygotowania na: Kulebiaczki z leczo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kulebiaczki z leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulebiaczki-z-leczo1-2.jpg)
![Krok 2 - Kulebiaczki z leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulebiaczki-z-leczo2-2.jpg)
![Krok 3 - Kulebiaczki z leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulebiaczki-z-leczo3-2.jpg)
![Krok 4 - Kulebiaczki z leczo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kulebiaczki-z-leczo4-2.jpg)
dynia | 120 gram |
papryka czerwona | 1/3 sztuki |
papryka zielona | 1/3 sztuki |
papryka żółta | 1/3 sztuki |
pomidory | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
ząbek czosnku | |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
olej do smażenia |
ciasto francuskie | 300 gram |
białko | do smarowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: