Przepis i sposób przygotowania na: Mini Banoffee
Kroki postępowania
![Krok 1 - Mini Banoffee foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-banoffee1-2.jpg)
![Krok 2 - Mini Banoffee foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-banoffee2-2.jpg)
![Krok 3 - Mini Banoffee foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-banoffee3-2.jpg)
![Krok 4 - Mini Banoffee foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-banoffee4-2.jpg)
![Krok 5 - Mini Banoffee foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/mini-banoffee5-2.jpg)
mąka pszenna | 200 g |
masło 82% | 100 g |
jajko | 1 szt |
cukier puder | 2 łyżki |
zimna woda | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | szczypta |
sok z cytryny | kilka kropel |
masa kajmakowa/krówkowa | 1 puszka |
banany | 2 sztuki |
śmietana 36% | 250 ml |
wanilia laska Prymat | |
Cynamon mielony Prymat | |
świeża mięta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: