Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Dorsz w sosie anyżowym, odc. 18
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VIII: Dorsz w sosie anyżowym, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-dorsz-w-sosie-anyzowym-odc.-181-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VIII: Dorsz w sosie anyżowym, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-dorsz-w-sosie-anyzowym-odc.-182-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VIII: Dorsz w sosie anyżowym, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-dorsz-w-sosie-anyzowym-odc.-183-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VIII: Dorsz w sosie anyżowym, odc. 18 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-dorsz-w-sosie-anyzowym-odc.-184-2.jpg)
filet z dorsza | 400-500 g |
oliwa | 250 ml |
białe wino wytrawne | 250 ml |
woda | 100 ml |
masło | 5 łyżek |
kapusta biała | 5-7 liści |
cebula | 1 szt. |
koper włoski | 1 bulwa |
śmietana 30% | 1/2 szklanki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
Kminek cały Prymat | |
anyż |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: