Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.10.2015 14:39

Co Waszym zdaniem lepiej zrobić z nadmiarem gulaszu: pasteryzować w słoiku czy zamrozić ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

07.10.2015 15:09

jak mi zostaje gulasz to mrożę

ben-ka

Zadanych pytań: 459

08.10.2015 08:48

Jak masz miejsce w zamrażarce, to śmiało możesz zamrozić.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.10.2015 09:08

najlepiej zamrozić

Odpowiedzi (69)

Renata9

Zadanych pytań: 329

07.10.2015 15:03

Ja bym podzieliła na porcje i zamroziła.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

07.10.2015 15:08

gulasz ,często mrozimy

anemon

Zadanych pytań: 163

07.10.2015 15:17

Ja wolę zamrozić.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.10.2015 15:33

gulasz lepiej zamrozić, pasteryzując może się zbyt rozgotować

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.10.2015 15:37

wolę zamrozić jest pewniej

Janina

Zadanych pytań: 159

07.10.2015 15:51

A ja lubię założyć do słoików i zapasteryzować, mnie taki lepiej smakuje;)

Klausia

Zadanych pytań: 251

07.10.2015 15:56

Ja mrożę :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

07.10.2015 15:59

Ja bym pasteryzowała taki sposób bardziej mi smakuje

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.10.2015 16:02

wolę zamrozić

berys18

Zadanych pytań: 1434

07.10.2015 16:11

ja zamrażam w plastikowych pojemniczkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak