Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.10.2015 14:39

Co Waszym zdaniem lepiej zrobić z nadmiarem gulaszu: pasteryzować w słoiku czy zamrozić ?

Odpowiedzi (69)

dom-agi

Zadanych pytań: 2

08.10.2015 08:39

Ja wolę pasteryzować, ale widzę, że należę do mniejszości :)

paulina2157

Zadanych pytań: 17

08.10.2015 08:43

ja taki gulasz mroże

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

08.10.2015 08:52

ja bym zamroziła

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

08.10.2015 08:55

Jak masz miejsce w zamrażarce to można zamrozić :)

agaK.

Zadanych pytań: 311

08.10.2015 09:21

Widzę, wielu fanów mrożonek;) Ja uważam że mrożenie zmienia smak potraw, szczególnie gotowych i wolę pasteryzować, ale tak jak napisał ktoś powyżej, gulasz może się rozgotować więc ryzykujesz.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

08.10.2015 09:55

ja nadmiar zawsze mrożę

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

08.10.2015 11:07

W SŁOIK ZAPASTERYZOWAC.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

08.10.2015 11:52

ja mrożę ,prościej

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

08.10.2015 12:08

ja wolę mrozić

motylekgoha

Zadanych pytań: 2

08.10.2015 12:12

ja mrożę:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak