Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.10.2015 14:39

Co Waszym zdaniem lepiej zrobić z nadmiarem gulaszu: pasteryzować w słoiku czy zamrozić ?

Odpowiedzi (69)

ada.la

Zadanych pytań: 39

08.10.2015 21:54

proponuję zamrozić

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

08.10.2015 22:04

Ja mięsne potrawy tylko mrożę.

norweska20

Zadanych pytań: 400

08.10.2015 22:11

wolałabym zamrozić

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

08.10.2015 23:24

Gulasz zamroź, a potem po odmrożeniu dalej będzie smaczny.

Madzai

Zadanych pytań: 7

09.10.2015 07:35

Ja mrożę jak mi zostanie, nic się z nim nie dzieje, tylko wiadomo za długo też nie powinien być zamrożony

Poison1988

Zadanych pytań: 188

09.10.2015 08:14

lepiej zamrozić. zawsze bezpieczniejsze przechowywanie :)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

09.10.2015 08:40

Ja bym zamroziła. Zdarza mi się również mrozić sos z mięsem.

Damiano

Zadanych pytań: 0

09.10.2015 09:02

staram się zrobić tak, aby było na jeden obiad, ponieważ ja nie mrożę

mysza75

Zadanych pytań: 96

09.10.2015 10:23

ja zawsze mrożę jak mi coś zostanie

Katarzyna47

Zadanych pytań: 0

10.10.2015 20:59

Wole zamrozić.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak