Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.10.2015 14:39

Co Waszym zdaniem lepiej zrobić z nadmiarem gulaszu: pasteryzować w słoiku czy zamrozić ?

Odpowiedzi (69)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

07.10.2015 19:29

polecam jednak zamrożenie takie gulaszu

pestka

Zadanych pytań: 424

07.10.2015 20:05

najlepiej zamrozić

joannaa24

Zadanych pytań: 0

07.10.2015 20:08

Ja zazwyczaj mrożę, podobnie postępuje np. z bigosem ;)

marenka

Zadanych pytań: 179

07.10.2015 20:24

proponuję tak jak większość zamrozić ;-)

irenka

Zadanych pytań: 888

07.10.2015 20:26

ja zamrażam

Ania321

Zadanych pytań: 179

07.10.2015 21:24

ja bym zamroziła

misia53

Zadanych pytań: 339

07.10.2015 21:51

Prościej jest zamrozić

Iwusia

Zadanych pytań: 242

07.10.2015 21:59

ja zawsze mrożę

bietka

Zadanych pytań: 563

08.10.2015 07:21

ja myślę że lepiej zamrozić

kasiaw

Zadanych pytań: 470

08.10.2015 08:18

Łatwiej i szybciej jest zamrozić, ale uważam że pasteryzowany w słoikach potem lepiej smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak