Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.10.2015 14:39

Co Waszym zdaniem lepiej zrobić z nadmiarem gulaszu: pasteryzować w słoiku czy zamrozić ?

Odpowiedzi (69)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

08.10.2015 12:15

zamrozić - bez dodatkowej zabawy

ilka01

Zadanych pytań: 6

08.10.2015 12:30

ja często mrożę

kuchcik89

Zadanych pytań: 1

08.10.2015 12:36

zamrozić :))

Ola1young

Zadanych pytań: 7

08.10.2015 15:28

u nas niezjedzony gulasz tez sie mrozi

gosia1988

Zadanych pytań: 526

08.10.2015 17:48

najlepiej zamrozić, ale smak już nie jest taki jak świeży gulasz

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

08.10.2015 17:50

ja zamrażam i ma na później

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

08.10.2015 18:40

Ja bym zamroziła

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

08.10.2015 20:40

wolę zamrozić

cooleczka

Zadanych pytań: 539

08.10.2015 20:47

ja mrożę, bo tak jest szybciej i wygodniej, ale chyba kiedyś spróbuję zagotować w słoiku skoro polecacie - a taki pasteryzowany jak długo może być przechowywany w słoiku?

Róża1

Zadanych pytań: 7

08.10.2015 21:41

jak masz miejsce to najprościej zamrozić , a jak nie to pozostaje pasteryzować ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak