Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.10.2015 14:39

Co Waszym zdaniem lepiej zrobić z nadmiarem gulaszu: pasteryzować w słoiku czy zamrozić ?

Odpowiedzi (69)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

11.10.2015 08:28

zamrozić, mniej roboty i pewne

Jumper123

Zadanych pytań: 24

11.10.2015 10:00

tylko w słoiki

Ela15

Zadanych pytań: 1414

11.10.2015 13:42

ja wolę zamrozić

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

11.10.2015 15:25

osobiście mrożę, więc taką wersję polecam!

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

11.10.2015 15:27

Myślę, że lepiej zamrozić

Rogalik

Zadanych pytań: 84

11.10.2015 16:26

najlepiej zamrozić

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

11.10.2015 19:43

Lepiej będzie zamrozić

Aneta41

Zadanych pytań: 74

12.10.2015 09:47

ja bym zamroziła, chociaż u mnie w domu wszystko jest gotowane tak aby zjeść w max dwa dni:)

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

09.02.2016 16:50

ja mrożę bo jest szybciej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak