Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.10.2015 14:39

Co Waszym zdaniem lepiej zrobić z nadmiarem gulaszu: pasteryzować w słoiku czy zamrozić ?

Odpowiedzi (69)

adelajda

Zadanych pytań: 234

07.10.2015 16:20

uważam że lepiej zamrozić

bertpvd

Zadanych pytań: 19

07.10.2015 16:33

lepiej zamrozić :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

07.10.2015 16:35

Ja też uwazam ze lepiej zamrozic bo jak słusznie zauważyła Bernadeta1 podczas pasteryzacji może sie za bardzo rozgotowac.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

07.10.2015 17:25

ja zamrażam gulasz

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

07.10.2015 17:27

ja bym zamroziłam

Justi2401

Zadanych pytań: 10

07.10.2015 17:42

Ja gulasz zawsze mrożę :)

Malinka

Zadanych pytań: 302

07.10.2015 18:10

Ja również wolałabym zamrozić :)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.10.2015 18:26

Dzięki za podpowiedź. Gulasz już się mrozi:)

Habibi

Zadanych pytań: 690

07.10.2015 18:31

mrożenie szybsze i wygodniejsze :)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

07.10.2015 18:52

ja zawsze zamrażam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak