Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.11.2013 13:36

Piekąc biszkopt to blaszkę z ciastem wkładacie do zimnego czy nagrzanego piekarnika?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

02.11.2013 14:06

zawsze do nagrzanego piekarnika

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.11.2013 14:23

wkładam do nagrzanego piekarnika

Beatris

Zadanych pytań: 43

02.11.2013 13:44

Ja wkładam do lekko nagrzanego piekarnika, tak jak większość ciast.

Odpowiedzi (66)

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.11.2013 13:37

ja robię różnie i jakoś nie widzę większej różnicy. Wie ktoś może jaki sposób jest poprawny?

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.11.2013 13:38

Blachę z ciastem wkładam do zimnego piekarnika.

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.11.2013 13:38

zawsze wkładam do nagrzanego piekarnika

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

02.11.2013 13:39

Ja wkładam do gorącego, wtedy szybciej się upiecze :)

bietka

Zadanych pytań: 563

02.11.2013 13:40

ja daję do nagrzanego piekarnika

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.11.2013 13:43

też wkładam do nagrzanego piekarnika

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

02.11.2013 13:47

Biszkopt wkładam do nagrzanego piekarnika.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

02.11.2013 13:47

wkładam do ciepłego piekarnika. Piekarnik nastawiam zazwyczaj w momencie kiedy białka mam już ubite, tak więc piekarnik nagrzewa się 3-4 minuty i dopiero po kolejnych minutach już z biszkoptem w środku osiąga swoją maksymalną temperaturę

iwi

Zadanych pytań: 115

02.11.2013 13:54

Zawsze wkładam do nagrzanego piekarnika

pestka

Zadanych pytań: 424

02.11.2013 13:58

biszkopt wkładam do lekko nagrzanego piekarnika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak