Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.11.2013 13:36

Piekąc biszkopt to blaszkę z ciastem wkładacie do zimnego czy nagrzanego piekarnika?

Odpowiedzi (66)

Janina

Zadanych pytań: 159

02.11.2013 14:50

Oczywiście, że do nagrzanego piekarnika;)

bogusia19

Zadanych pytań: 7

02.11.2013 14:54

ja również do nagrzanego

Stenka

Zadanych pytań: 467

02.11.2013 14:59

zawsze do nagrzanego

anemon

Zadanych pytań: 163

02.11.2013 15:20

Biszkopt wyłącznie do nagrzanego.

Malinka

Zadanych pytań: 302

02.11.2013 15:27

Ja wkładam do nagrzanego piekarnika i zawsze ładnie mi wyrośnie.

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

02.11.2013 15:31

biszkopt zawsze do nagrzanego

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

02.11.2013 15:37

jak większość wkładam do nagrzanego piekarnika

mysza75

Zadanych pytań: 96

02.11.2013 15:40

wkładam na nagrzanego piekarnika

Motorek

Zadanych pytań: 1446

02.11.2013 15:44

zawsze daję do nagrzanego piekarnika

ZEWA

Zadanych pytań: 190

02.11.2013 15:47

biszkopt piekę w nagrzanym piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak