Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.11.2013 13:36

Piekąc biszkopt to blaszkę z ciastem wkładacie do zimnego czy nagrzanego piekarnika?

Odpowiedzi (66)

Dorota37

Zadanych pytań: 468

02.11.2013 15:48

w nagrzanym piekarniku piekę

Ania321

Zadanych pytań: 179

02.11.2013 16:05

Zawsze wstawiam do nagrzanego piekarnika

teresa18

Zadanych pytań: 502

02.11.2013 16:20

tylko do dobrze nagrzanego

kuklik

Zadanych pytań: 604

02.11.2013 16:21

różnie jak mam nagrzany do nagrzanego jak nie to do zimnego bez różnicy mi się wydaje

Marta1986

Zadanych pytań: 859

02.11.2013 16:32

do nagrzanego piekarnika

irenka

Zadanych pytań: 888

02.11.2013 16:35

ja również do nagrzanego piekarnika

monisia1977

Zadanych pytań: 15

02.11.2013 16:47

ja daję do zimnego

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

02.11.2013 17:01

Zawsze do nagrzanego!!!

Layna

Zadanych pytań: 30

02.11.2013 17:01

Do nagrzanego piekarnika.

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

02.11.2013 17:02

ciasta pieczemy w nagrzanym piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak