Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.11.2013 13:36

Piekąc biszkopt to blaszkę z ciastem wkładacie do zimnego czy nagrzanego piekarnika?

Odpowiedzi (66)

Konczi

Zadanych pytań: 632

02.11.2013 14:01

biszkopt koniecznie do ciepłego piekarnika

dodi

Zadanych pytań: 256

02.11.2013 14:05

wkładam do nagrzanego piekarnika

adelajda

Zadanych pytań: 234

02.11.2013 14:08

piekę w nagrzanym piekarniku

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.11.2013 14:09

biszkopt wkładam do nagrzanego piekarnika

Mniam

Zadanych pytań: 87

02.11.2013 14:21

Wstawiam do nagrzanego piekarnika.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

02.11.2013 14:27

Do ciepłego piekarnika

Izabela9

Zadanych pytań: 25

02.11.2013 14:29

Jeśli chodzi o biszkopt to zawsze wkładam do nagrzanego piekarnika.

MarianM

Zadanych pytań: 30

02.11.2013 14:32

ja zawsze do zimnego bo jak mam nagrzany to mi biszkopt nie rośnie

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

02.11.2013 14:32

zawsze do nagrzanego

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

02.11.2013 14:46

biszkopt do nagrzanego, nie wiem czy to poprawne, ale tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak