Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.11.2013 13:36

Piekąc biszkopt to blaszkę z ciastem wkładacie do zimnego czy nagrzanego piekarnika?

Odpowiedzi (66)

tessinka

Zadanych pytań: 79

02.11.2013 18:33

ja wkładam do nagrzanego piekarnika

Jusiaa

Zadanych pytań: 2

02.11.2013 19:12

Mój biszkopt zawsze ląduje do nagrzanego piekarnika :)

Seba

Zadanych pytań: 1313

02.11.2013 19:21

zawsze daję do ciepłego piekarnika

aginaa

Zadanych pytań: 700

02.11.2013 19:22

do nagrzanego piekarnika

alaaa

Zadanych pytań: 201

02.11.2013 19:33

zawsze do nagrzanego, do zimnego nawet nie próbowałam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.11.2013 19:47

ja do nagrzanego

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

02.11.2013 20:44

zawsze wkładam do nagrzanego

Rogalik

Zadanych pytań: 84

02.11.2013 20:59

do nagrzanego piekarnika

everay

Zadanych pytań: 1

02.11.2013 21:04

wszystko piekę we wcześniej rozgrzanym

mimi

Zadanych pytań: 31

02.11.2013 21:49

ja do zimnego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak