Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.11.2013 13:36

Piekąc biszkopt to blaszkę z ciastem wkładacie do zimnego czy nagrzanego piekarnika?

Odpowiedzi (66)

Jastinka

Zadanych pytań: 229

02.11.2013 22:00

ja wkładam do nagrzanego piekarnika

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

02.11.2013 23:23

do nagrzanego

Łucja

Zadanych pytań: 28

03.11.2013 00:41

zawsze do nagrzanego :)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

03.11.2013 10:48

do nagrzanego

Beata73

Zadanych pytań: 1093

03.11.2013 11:06

do nagrzanego

patryska76

Zadanych pytań: 24

03.11.2013 11:52

Ja wstawiam do nagrzanego piekarnika ;) Chociaż powinno się wstawiać do letniego i stopniowo zwiększać temperaturę ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak