Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mati13

Zadanych pytań: 1524

02.11.2013 13:36

Piekąc biszkopt to blaszkę z ciastem wkładacie do zimnego czy nagrzanego piekarnika?

Odpowiedzi (66)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

02.11.2013 17:29

Ja wkładam do nagrzanego piekarnika

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

02.11.2013 17:35

zawsze wkładam ciasto do nagrzanego piekarnika

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

02.11.2013 17:35

Ja wiekszość ciast (w zasadzie to chyba wszystkie) wkładam do nagrzanego piekarnika.

EwelinkA_93

Zadanych pytań: 2

02.11.2013 17:42

zawsze wkładam do nagrzanego piekarnika :-)

Barbara777

Zadanych pytań: 38

02.11.2013 17:54

do nagrzanego:)

Habibi

Zadanych pytań: 690

02.11.2013 17:59

zawsze klasyczny biszkopt wkładam do nagrzanego piekarnika - już podczas ubijania piany z białek nagrzewam piekarnik... mam też jeden przepis, gdzie do zimnego się wkłada, ale robiłam go może 3 razy

Dorota59

Zadanych pytań: 950

02.11.2013 18:03

zawsze nagrzewam piekarnik

Michał2

Zadanych pytań: 32

02.11.2013 18:09

ja wkładam do nagrzanego

mufinka79

Zadanych pytań: 303

02.11.2013 18:12

Zawsze wkładam do nagrzanego piekarnika, zawsze biszkopt pięknie mi wyrasta :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

02.11.2013 18:25

też zawsze do ciepłego piekarnika

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak