Przepis i sposób przygotowania na: Chrust, czyli karnawałowe faworki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrust, czyli karnawałowe faworki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-chrust-czyli-karnawalowe-faworki1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrust, czyli karnawałowe faworki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-chrust-czyli-karnawalowe-faworki2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrust, czyli karnawałowe faworki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-chrust-czyli-karnawalowe-faworki3-2.jpg)
![Krok 4 - Chrust, czyli karnawałowe faworki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-chrust-czyli-karnawalowe-faworki4-2.jpg)
żółtko jajek | 4 sztuki |
mąka | 2 szklanki |
rum | 3 łyżki |
sól | szczypta |
cukier | 3 łyżki |
śmietana 18-procentowa | 3 łyżki |
cukier puder | do posypania |
olej rzepakowy | 1 litrd |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: