Przepis i sposób przygotowania na: Jaglany placek porzeczkowo - kokosowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Jaglany placek porzeczkowo - kokosowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-jaglany-placek-porzeczkowo-kokosowy1-2.jpg)
Placek studzimy.
![Krok 2 - Jaglany placek porzeczkowo - kokosowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-jaglany-placek-porzeczkowo-kokosowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Jaglany placek porzeczkowo - kokosowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-jaglany-placek-porzeczkowo-kokosowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Jaglany placek porzeczkowo - kokosowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/-jaglany-placek-porzeczkowo-kokosowy4-2.jpg)
kasza jaglana | 200 g |
mleko ryżowe | 2 szklanka |
olej | 3 łyżki |
mleko kokosowe | 200 ml |
żółtko jajek | 2 |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
ekstrakt waniliowy | 2 łyżki |
ksylitol | 0,5 szklanki |
porzeczki |
mleko kokosowe | 600 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5 łyżeczka |
porzeczki czarne | 1,5 szklanki |
ksylitol | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: