Składniki:
mleko 3,2% | 0,5 l |
budyń waniliowy | 2 |
galaretka cytrynowa | 1 |
margaryna | 1 |
herbatniki | 2 |
krakersy | 1 |
masa kajmakowa | 1 |
śmietana kremówka | 1 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
cukier puder |
mleko 3,2% | 0,5 l |
budyń waniliowy | 2 |
galaretka cytrynowa | 1 |
margaryna | 1 |
herbatniki | 2 |
krakersy | 1 |
masa kajmakowa | 1 |
śmietana kremówka | 1 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: