Przepis i sposób przygotowania na: 3 -warstwowy torcik czereśniowo- bananowy.
Kroki postępowania
![Krok 1 - 3 -warstwowy torcik czereśniowo- bananowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-warstwowy-torcik-czeresniowo-bananowy.1-2.jpg)
![Krok 2 - 3 -warstwowy torcik czereśniowo- bananowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-warstwowy-torcik-czeresniowo-bananowy.2-2.jpg)
![Krok 3 - 3 -warstwowy torcik czereśniowo- bananowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-warstwowy-torcik-czeresniowo-bananowy.3-2.jpg)
![Krok 4 - 3 -warstwowy torcik czereśniowo- bananowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-warstwowy-torcik-czeresniowo-bananowy.4-2.jpg)
![Krok 5 - 3 -warstwowy torcik czereśniowo- bananowy. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/3-warstwowy-torcik-czeresniowo-bananowy.5-2.jpg)
jajko | 4 sztuki |
mąka pszenna | 4 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
cukier | 5 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 500 ml |
banan | 2 sztuki |
frużelina | 4-5 łyżek |
czereśnie | 40 dag |
śmietan fix | 2 opakowania (małe) |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: