Przepis i sposób przygotowania na: a'la meksykański rosołek
Kroki postępowania
![Krok 1 - a'la meksykański rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-meksykanski-rosolek1-2.jpg)
![Krok 2 - a'la meksykański rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-meksykanski-rosolek2-2.jpg)
![Krok 3 - a'la meksykański rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-meksykanski-rosolek3-2.jpg)
![Krok 4 - a'la meksykański rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-meksykanski-rosolek4-2.jpg)
![Krok 5 - a'la meksykański rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-meksykanski-rosolek5-2.jpg)
![Krok 6 - a'la meksykański rosołek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ala-meksykanski-rosolek0-2.jpg)
rosół | 1 i 1/2 l |
pierś z kurczaka | 400 g |
cebula czerwona | 1 szt |
czosnek | 3 ząbki |
salsa paprykowo-pomidorowa | 500 ml |
papryka czerwona | 1 szt |
oliwa | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
papryka zielona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
sos chili | 1 (słodki) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: