Przepis i sposób przygotowania na: Albondigas
Kroki postępowania
![Krok 1 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas1-2.jpg)
![Krok 2 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas2-2.jpg)
![Krok 3 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas3-2.jpg)
![Krok 4 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas4-2.jpg)
![Krok 5 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas5-2.jpg)
![Krok 6 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas6-2.jpg)
![Krok 7 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas7-2.jpg)
![Krok 8 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas8-2.jpg)
![Krok 9 - Albondigas foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/albondigas9-2.jpg)
mielona wołowina | 45 dag |
ryż | 1/3 szkl. |
mięta | 1 łyżka |
natka pietruszki | 4 łyżki |
jajko | 1 szt. |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
cebula | 1 duża |
czosnek | 1 duży ząbek |
bulion wołowy | 1,5 l |
passata pomidorowa | 125 ml |
fasolka szparagowa | 12,5 dag |
marchew | 2 duże |
groszek zielony | 1,5 szkl. |
oregano | 1 łyżeczka suszonego |
sól | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | do smaku |
natka kolendry | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: