Przepis i sposób przygotowania na: Ananasowiec w kwiatach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ananasowiec w kwiatach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowiec-w-kwiatach1-2.jpg)
![Krok 2 - Ananasowiec w kwiatach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowiec-w-kwiatach2-2.jpg)
![Krok 3 - Ananasowiec w kwiatach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowiec-w-kwiatach3-2.jpg)
![Krok 4 - Ananasowiec w kwiatach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowiec-w-kwiatach4-2.jpg)
![Krok 5 - Ananasowiec w kwiatach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ananasowiec-w-kwiatach0-2.jpg)
kefir | 400 g |
śmietana | 400 g |
cukier | 3/4 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 20 g |
mleko | 1/2 szklanki |
masło do wysmarowania formy | |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 10 g |
woda | 1/3 szklanki |
ananas | |
sok ananasowy | 275 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: