Przepis i sposób przygotowania na: Anielskie oczka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka1-2.jpg)
![Krok 2 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka2-2.jpg)
![Krok 3 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka3-2.jpg)
![Krok 4 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka4-2.jpg)
![Krok 5 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka5-2.jpg)
![Krok 6 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka6-2.jpg)
Nagrzać piekarnik do 200°C.
![Krok 7 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka7-2.jpg)
![Krok 8 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka8-2.jpg)
![Krok 9 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka9-2.jpg)
![Krok 10 - Anielskie oczka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anielskie-oczka10-2.jpg)
mąka tortowa | 20 dag |
cukier puder | 8 dag |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
pomarańcza | 1 szt. (skórka) |
żółtko jajek | 4 szt. |
masło zimne | 12 dag |
sól | 1 szczypta |
tłuszcz do formy | |
dżem | ulubiony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: