Przepis i sposób przygotowania na: Antrykot wołowy z mango i koperkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Antrykot wołowy z mango i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-mango-i-koperkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Antrykot wołowy z mango i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-mango-i-koperkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Antrykot wołowy z mango i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-mango-i-koperkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Antrykot wołowy z mango i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-mango-i-koperkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Antrykot wołowy z mango i koperkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/antrykot-wolowy-z-mango-i-koperkiem5-2.jpg)
antrykot wołowy | 1 kg |
mango | 1 sztuka |
ząbek czosnku | 3 ząbki |
cebula czosnkowa | 1/2 |
koperek | 3 łyżki |
oliwa | |
sól do smaku | |
masło | 1 łyżka |
wino półsłodkie czerwone | 200 ml |
przyprawa do potraw Kucharek | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | |
Stek z grilla Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: