Przepis i sposób przygotowania na: Anusiowy bigos
Kroki postępowania
![Krok 1 - Anusiowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anusiowy-bigos1-2.jpg)
![Krok 2 - Anusiowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anusiowy-bigos2-2.jpg)
![Krok 3 - Anusiowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anusiowy-bigos3-2.jpg)
![Krok 4 - Anusiowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anusiowy-bigos4-2.jpg)
![Krok 5 - Anusiowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anusiowy-bigos5-2.jpg)
![Krok 6 - Anusiowy bigos foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/anusiowy-bigos0-2.jpg)
kapusta kiszona | 2 kg |
łopatka bez kości | 600 gram |
cebula | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
przyprawa uniwersalna w płynie | |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
mąka pszenna | 3 łyżki |
masło | 4 łyżki |
kiełbasa wiejska | 1-2 laski |
smalec | 3 łyżki |
boczek wędzony | 300 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: