Składniki:
woda | 500 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 12 plastrów |
wywar mięsny | 400 ml |
sherry | 25 ml |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
trybula | 1 wiązka |
jajko ugotowane na twardo | 6 szt. |
woda | 500 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 12 plastrów |
wywar mięsny | 400 ml |
sherry | 25 ml |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
trybula | 1 wiązka |
jajko ugotowane na twardo | 6 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: