Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki ?mietanowo jagodowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczki ?mietanowo jagodowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-mietanowo-jagodowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczki ?mietanowo jagodowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-mietanowo-jagodowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki ?mietanowo jagodowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-mietanowo-jagodowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki ?mietanowo jagodowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-mietanowo-jagodowe0-2.jpg)
margaryny | 10 dag |
jaj | 5 sztuk |
cukru pudru | 1 szklanka |
m?ki | 3/4 szklanki |
proszku do pieczenia | 2 ?y?ki |
aromat waniliowy | 2 krople |
jagód w syropie | 0,5 szklanki |
?mietany 30% | 1 szklanka |
cukru pudru | 5 ?y?ek |
jagód | 3 ?y?ki |
pokrojona czekolada | 1 tabliczka |
polewa czekoladowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: