Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki Red Velvet z kremem budyniowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczki Red Velvet z kremem budyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-red-velvet-z-kremem-budyniowym3-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczki Red Velvet z kremem budyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-red-velvet-z-kremem-budyniowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki Red Velvet z kremem budyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-red-velvet-z-kremem-budyniowym1-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki Red Velvet z kremem budyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-red-velvet-z-kremem-budyniowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Babeczki Red Velvet z kremem budyniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-red-velvet-z-kremem-budyniowym0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szkl |
cukier kryształ | 1/2 szkl |
olej roślinny | 1/2 szkl |
jajko | 2 |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mleko | 3/4 szkl |
Krem: | |
mleko | 400 ml |
cukier puder | 3 łyżki |
budyń śmietankowy | 1 op. |
masło | 100 g |
aromat rumowy | kilka kropel |
orzechy włoskie | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: