Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki z kremem waniliowo- orzechowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczki z kremem waniliowo- orzechowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-kremem-waniliowo-orzechowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczki z kremem waniliowo- orzechowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-kremem-waniliowo-orzechowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczki z kremem waniliowo- orzechowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-kremem-waniliowo-orzechowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Babeczki z kremem waniliowo- orzechowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-kremem-waniliowo-orzechowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Babeczki z kremem waniliowo- orzechowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-kremem-waniliowo-orzechowym5-2.jpg)
![Krok 6 - Babeczki z kremem waniliowo- orzechowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczki-z-kremem-waniliowo-orzechowym6-2.jpg)
mąka pszenna | 300 gram |
masło lub margaryna | 150 gram |
cukier | 80 gram |
żółtko jajek | 3 sztuki |
śmietana 18 proc | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
mleko | 2 szklanki |
margaryna | 250 gram |
orzechy włoskie | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: