Przepis i sposób przygotowania na: Babeczkowe jabłuszka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babeczkowe jabłuszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowe-jabluszka1-2.jpg)
![Krok 2 - Babeczkowe jabłuszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowe-jabluszka2-2.jpg)
![Krok 3 - Babeczkowe jabłuszka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babeczkowe-jabluszka3-2.jpg)
margaryna | 25 dag |
cukier | 0,5 szklanki |
woda | 0,5 szklanki |
biała czekolada | 10 dag |
mąka | 2 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jabłka | 2 sztuki |
migdały siekane | 2 łyżki |
barwnik spożywczy czerwony | |
barwnik spożywczy do ciast | |
powidła | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: