Przepis i sposób przygotowania na: BABKA CYTRYNOWA Z KROPELKAMI CZEKOLADY
Kroki postępowania
![Krok 1 - BABKA CYTRYNOWA Z KROPELKAMI CZEKOLADY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-kropelkami-czekolady3-2.jpg)
![Krok 2 - BABKA CYTRYNOWA Z KROPELKAMI CZEKOLADY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-kropelkami-czekolady2-2.jpg)
![Krok 3 - BABKA CYTRYNOWA Z KROPELKAMI CZEKOLADY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-kropelkami-czekolady1-2.jpg)
![Krok 4 - BABKA CYTRYNOWA Z KROPELKAMI CZEKOLADY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-cytrynowa-z-kropelkami-czekolady0-2.jpg)
cytryna | 1 szt |
masło | 100 gram |
jajko | 2 szt |
mąka tortowa | 1,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 1/2 szklanki |
mleko | 150 ml |
kropelki czekoladowe | 3 łyżki |
sól | szczypta |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: