Przepis i sposób przygotowania na: Babka gołąbkowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-golabkowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-golabkowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-golabkowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-golabkowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Babka gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-golabkowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Babka gołąbkowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-golabkowa6-2.jpg)
kapusta biała | 1 szt |
mięso mielone | 500 g |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1 duża |
masło | 100 g |
olej do smażenia | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: