Przepis i sposób przygotowania na: "Babka" kakaowo-bananowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - "Babka" kakaowo-bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowobananowa4-2.jpg)
![Krok 2 - "Babka" kakaowo-bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowobananowa2-2.jpg)
![Krok 3 - "Babka" kakaowo-bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowobananowa3-2.jpg)
![Krok 4 - "Babka" kakaowo-bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowobananowa1-2.jpg)
![Krok 5 - "Babka" kakaowo-bananowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-kakaowobananowa0-2.jpg)
mąka torotwa | 1 i 1/4 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
cukier waniliowy | 32 gramy |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
kakao | 4 łyżeczki |
olej | 1/2 szklanki |
kefir | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
banan | 2 małe sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: