Przepis i sposób przygotowania na: Babka makowa z białek z pomarańczami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka makowa z białek z pomarańczami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-makowa-z-bialek-z-pomaranczami1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka makowa z białek z pomarańczami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-makowa-z-bialek-z-pomaranczami2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka makowa z białek z pomarańczami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-makowa-z-bialek-z-pomaranczami3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka makowa z białek z pomarańczami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-makowa-z-bialek-z-pomaranczami0-2.jpg)
białko | 1 szk |
mąka pszenna | 1 szk |
mak cały | 1 szk |
cukier | 3/4 szk |
masło | 100 g |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka kopiasta |
pomarańcza | 1 szt |
lukier | |
sok z pomarańczy | 5 łyżek |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: