Przepis i sposób przygotowania na: Babka twarogowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka twarogowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-twarogowa9-2.jpg)
![Krok 2 - Babka twarogowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-twarogowa10-2.jpg)
![Krok 3 - Babka twarogowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-twarogowa11-2.jpg)
![Krok 4 - Babka twarogowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-twarogowa12-2.jpg)
![Krok 5 - Babka twarogowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-twarogowa13-2.jpg)
![Krok 6 - Babka twarogowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-twarogowa8-2.jpg)
masło | 250 gram |
cukier puder | 1 szklanka |
sól | 1 szczypta |
cukier waniliowy | 32 gramy |
cytryna | 1 sztuka |
jajko | 4 sztuki |
mąka | 1/2 kg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
twaróg | 200 (mielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: