Przepis i sposób przygotowania na: Babka waniliowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Babka waniliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-waniliowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Babka waniliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-waniliowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Babka waniliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-waniliowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Babka waniliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-waniliowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Babka waniliowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/babka-waniliowa5-2.jpg)
jajko | 5 |
cukier puder | 1,5 szklanki |
margaryna | 250 gram |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
mąka | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
mleko | 1/4 szklanki |
tłuszcz do formy | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: