Przepis i sposób przygotowania na: Babka z cynamonem i rodzynkami
Kroki postępowania
Zimną babkę polewamy polewą czekoladową i posypujemy wiórkami kokosowymi.
POLECAM!!!!
mąka pszenna | 50 dkg |
jajko | 3-4 szt |
cukier | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 250 ml |
jogurt naturalny | 250 ml |
olej | 125 ml |
cynamon Prymat | 1 łyżka |
rodzynki | 1 garśc |
polewa czekoladowa | |
wiórki kokosowe | |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: