Składniki:
masło | 150 g |
mąka | 1 i 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ajerkoniak | 150 ml |
krówki | 200 g |
sól | 1 szczypta |
Polewa: | |
masło | 100 g |
brązowy cukier | 100 g |
kremówka | 100 ml |
masło | 150 g |
mąka | 1 i 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
ajerkoniak | 150 ml |
krówki | 200 g |
sól | 1 szczypta |
Polewa: | |
masło | 100 g |
brązowy cukier | 100 g |
kremówka | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: