Przepis i sposób przygotowania na: Baci Di Ricotta
Kroki postępowania
![Krok 1 - Baci Di Ricotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baci-di-ricotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Baci Di Ricotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baci-di-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Baci Di Ricotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baci-di-ricotta3-2.jpg)
![Krok 4 - Baci Di Ricotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baci-di-ricotta4-2.jpg)
![Krok 5 - Baci Di Ricotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/baci-di-ricotta5-2.jpg)
ser ricotta | 200 g |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżki |
mąka pszenna | typ 00 75 g |
jajko | 2 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Cynamon mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
cukier puder | 2 łyżeczki |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
olej do smażenia | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: