Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka- między serem a szpinakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bagietka- między serem a szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietka-miedzy-serem-a-szpinakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Bagietka- między serem a szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietka-miedzy-serem-a-szpinakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Bagietka- między serem a szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietka-miedzy-serem-a-szpinakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Bagietka- między serem a szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietka-miedzy-serem-a-szpinakiem4-2.jpg)
bagietka | |
piersi z kurczaka | 1 |
szpinak mrożony | 5-6 kulek |
suszone pomidory | 5-6 |
ser mozarella | 150 gram |
parmezan starty | 4 łyżki stołowe |
masło | 1 łyżka stołowa |
sól i pieprz | |
papryka czerwona | |
oregano | |
Bazylia suszona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
ząbek czosnku | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: