Przepis i sposób przygotowania na: Bagietkowa zapiekanka
Bagietkowa zapiekanka - przepis na pyszną przekąską, typowo polski street food. Ten przepis jest najbardziej klasyczny - są pieczarki, jest szynka, ser żółty, szczypiorek, keczup i plasterki ogórka kiszonego.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bagietkowa zapiekanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietkowa-zapiekanka1-2.jpg)
![Krok 2 - Bagietkowa zapiekanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietkowa-zapiekanka2-2.jpg)
![Krok 3 - Bagietkowa zapiekanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietkowa-zapiekanka3-2.jpg)
![Krok 4 - Bagietkowa zapiekanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietkowa-zapiekanka4-2.jpg)
![Krok 5 - Bagietkowa zapiekanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietkowa-zapiekanka5-2.jpg)
Po 10 minutach wyciągamy i układamy ogórki i ser mozzarella. Lekko ugnieść. Wstawić do piekarnika na 5 min.180 stopni.
Wyciągamy. Posypujemy szczypiorem i układamy plasterki ogórka kiszonego.
![Krok 6 - Bagietkowa zapiekanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bagietkowa-zapiekanka6-2.jpg)