Przepis i sposób przygotowania na: Bajaderki z marcepanem
Sposób przygotowania
![Krok 1 - Bajaderki z marcepanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajaderki-z-marcepanem0-2.jpg)
![Krok 2 - Bajaderki z marcepanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajaderki-z-marcepanem2-2.jpg)
![Krok 3 - Bajaderki z marcepanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajaderki-z-marcepanem3-2.jpg)
Tak przygotowane bajaderki odłożyć w chłodne miejsce na 1-2 godziny.
![Krok 4 - Bajaderki z marcepanem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bajaderki-z-marcepanem4-2.jpg)
resztki ciast | 0.5 kg |
marcepan | 10 dag |
masło | 10 dag |
cukier | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
śmietanka 30% | 2 łyżki |
likier amaretto | 1 łyżka |
migdały siekane | 5 dag |
orzechy włoskie siekane | 5 dag |
wiórki kokosowe | 3 dag |
kolorowa posypka | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: